jön, lát, győz, fut.

2009.06.27. 20:13 Wikky Wonka

Hoppin' and a-boppin' and singing his song... [2009.06.27. szombat.]

Én most csak ennyit szeretnék megosztani:

írtam róla, de jobban elszomorít[... ):] a dolog, mint az írásom "hangvételén" látszik...
Tehát - Emlékezés a Pop Királyára.


A michaeljackson.hu/forum felhívásla, ötlete, ajánlata, vagy aminek nézzük. Kiemelem vastaggal a legfontosabb részt!!:
Michael jacksonért

2009.06.25-én Michael Jackson meghalt. Mindenki hihetetlennek tartja és megdöbbentőnek. Őrűlten fog a világnak hiányozni ez a csodálatos ember. Rengeteget tett az emberiségért. Amikor a sajtó közhirré tette, hogy mennyi adósságot hagyott maga után, csak arra tudtam gondolni, hogy nem hagyhatjuk, hogy a gyerekei szenvedjenek e- miatt. Hiszen J@cko rengeteget segített más gyerekeken és sokat megmentett a haláltól azzal, hogy fizette a drága orvosi kezeléseket. Hatalmas szive volt és masok gyerekei- akiken segített-joggal gondolhatják azt, hogy most mi jövünk és segítsünk a Popkirályának.
Rajtam nem segített mégis azt gondolom, hogy megérdemli azt, hogy megkönnyítsük a gyerekei helyzetét. Erre jelenleg egy módot látok. Én nem fogom visszakérni a pénzt amit a koncert jegyéért kiadtam! Nem azért mert nincs rá szükségem, hanem mert Jackson azért csinálta ezt az utolsó turnét, hogy az adósságait fedezze. Ha visszakéri mindenki a jegy árát azzal még nagyobb csődbe rántja azt a három kisgyereket. Az egész világon mindenhol gyászolják őt. Nem tudhatjuk, hogy mi történik velünk a halál után...de mi van akkor ha ez emberek egy sokkal szebb boldogabb és csodálatosabb helyre jutnak és figyelik az élőket. Hiszem, hogy Michael is köztük van és csak mosolyog rajtunk, mert azt hisszük, hogy most mindennek vége mert nincs többé, soha nem látjuk és halljuk már őt. Lehet, hogy így lessz. Csodálatossá tette ezt a világot, rengeteg olyan dolgot elkövetett amit soha senki nem fog. Hát kérdezem én, adódott egy lehetőség amiben a segítségünkre van szüksége. Hát segítsünk. Mióta az eszemet tudom sohasem hittem a vádaskodásoknak.Szánalmasnak tartom azokat a féltékeny embereket akik azt gondolták, hogy elsöpörhetik és a botrány segítségével ők majd bekerülhetnek a "nagyvilágba". Nem sokan tudják, hogy a két vádaskodó egyike jelenleg is börtönben hűsöl, és öszintén remélem , hogy lelkiismeret furdalása van. Nagyon nagy mértékben hosszájárúlt ahhoz Jackson eljutott a mélypontra és meghalt.

Kérem az embereket, hogy segítsenek. Sajnos nem tudok angolúl túlzottan, de kérem hogyha valaki szereti egy kicsit is Jacksont, fordítsa le angolra, hogy az egész világ összefoghasson.

Michaelnek: Nagyon sok mindent bebizonyítottál. Több millió ember imád téged és kész áldozatokat hozni. Remélem egyszer még találkozunk valahol és magamhoz szoríthatlak. Remélem, hogy a gyerekeim majd elmondhatják, hogy egy ilyen emberrel éltek együtt a Földön. Ez sajnos nem sikerűlt, de mesélni fogok rólad, hogy soha ne feledjen téged a világ. Őszintén remélem, hogy jelenleg egy csodálatos helyen vagy mert te igazán az az ember vagy aki megérdemli. Nagyon szeretünk téged és örökké a szívünkben fogsz élni.
 

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr961212406

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása