jön, lát, győz, fut.

2009.05.29. 21:25 Wikky Wonka

pöckölöm a cigit, ne a rapet, hanem ezt vedd fel... [2009.05.29. péntek.]

unom ezt a megfázást. de most komolyan. olyan unalmas. >_< sz.r... de!
vasárnap buli, ez gyógyít belülről. :D
szülinap of Rasta, und névnap of Márkuss. utólag... :D [3 hete tervezik a partyt... :D] és ki lesz ott? na ki? nanááááááá, hogy BG, BJ, és essssssssssssssssS. ♥ anyám, milyenjóleszaz. *-* $:
megén. (: és hazaleszek szállítva. :D jólesz, remélem. (: éss vannak menő új fölsőim, lehet válogatni, hogy mit veszek majd föl! :D:D ^^

holnapra betegségkúrálónak tervezem, hogy egész nap napozok, és zöldteát iszok, [és napozás közben olvasok,] és eszek sokk hagymát, hogy kimenjenek belőlem a bacik vasárnap estére. (:

höhh. ő akarta, és most aszondja, hogy sz.r. én csak röhögök magamba, eléggé irónikus... mindent úgy akar, ahogy én másokon, másokban szeretem, erre most mégse jön be neki. ez így... komolyan, nagyon komikus!! :D nemteccikneki. :D bezzeg M, meg BG, meg BJ... :D nekik mérnem törik ki a nyakuk? na mindegy. :D csak... nagyon vicces. :D jó; abbahagyom. :D ja. no mindegy; ő dóga... :D

kiváncsi leszek, mi lesz ebből, hogy mi lesz 1-2 hónap múlva... remélem jó lesz, nagyon jó!! (: ♥

na, most joccakát kívánok, meg betegséges pusszanást. :D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr511152255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása