jön, lát, győz, fut.

2009.06.21. 19:32 Wikky Wonka

How should I begin it and where does it all end? [090621vasárnap;]

hú, ez egy élmény volt. :D
múzeumok éjszakája, bővített kiadás; :D
16-os busszal föl a várba, labirintus, PASO koncert, le a várból gyalog, át a lánchídon gyalog, onnan el margit hídig [továbbra is gyalog], hogy majd a négyeshatos, de persze, hogy útközbe még 5-7 percenként láttuk elmenni a villamost, de amíg Jászai Mari tértől Blaha-'ig elértünk szintén gyalog, az alatt egy sem ment el mellettünk... köszönjük bkv!

azonkívül. jáj. felajánlották az egyel korábbi bejegyzésnél kommentben, hogy ha akarok, írhatok a Tehátba, dehát mit írjak én egy nem énblogba, amikor nem jut semmi eszembe? no mindegy, igyekszem törni a kobakom, majdcsak jön valami, aztán debütálok "hivatalosan", napi 100-150 ember előtt. $: ^^ ennyien az összes írásomat nem olvasták még, együttvéve, szerintem. :P
úgyhogy majd meglássuk, aviade. néven írok majd, lehet keresni, de úgyis belinkelem, meg újságolom, ha sikerült valamit írnom, mert akkor majd nagyon büszke leszek magamra. (:

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr81199359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztiv_info · http://sztiv.info 2009.06.22. 00:29:24

Szerintem jó leszel, főleg, ha írónak készülsz, akkor ez egy jó gyakorlóterep :D Mi újságírónak, vagy mi a szösznek tanultunk, nekünk is sokat fejlődött az íráskészségünk a két év blogolás latt :)

Lakkfan Verus · http://lakkfan.blogspot.hu/ 2009.06.23. 23:41:30

jajam, sikerülni fog, csak higgy magadban :D am verus voltam :d

Wikky Wonka 2009.06.25. 10:27:20

na, most majd kiderül. (:
süti beállítások módosítása