jön, lát, győz, fut.

2009.04.18. 15:39 Wikky Wonka

mért?

mért? mért? mért? mért?
egy kérdés jár a fejemben! mért? mit mért? és azt mért? és mért ez? és mért jár? és mért nem valami más? és mért nem bírom abbahagyni? (ja, és mégvalami: mit akar ez a mért jelenteni?)
mért, mért, mért??? wáááá.
unom. nagyon unom magamat itthon, sehol senki, most azonnal M.-et akarok. nem tudom, hogy mit akarok tőle, mért akarom látni (vagyishát ez egyértelmű: kib.szottul hiányzik. de mért? mért pont most?), és satöbbi. de akarom. most! és oda fogok menni hozzájuk. Lehet, hogy ő pont nem lesz kint, de legalább megnézem. és wáá.
valaki valamit a fülembe ültetett. és nem tudom elfelejteni. és dühös vagyok, és ideges, és sírhatnékom van. és kétségbe vagyok esve, nem akarok elmenni. nem akarok semmit. hibernálódni! na, azt akarok! az megoldás lenne! elmenekülés! tökéletes! de persze lehetetlen... mért? mért? mért?
és nem tudok sírni. amit már megszoktam, de nagyon idegesít. mért nem tudok? és ha egyszer nem tudok, akkor mért van mégis sírhatnékom, és mért kezd el könnyezni a szemem, ha egyszer utána nem kezdek, nem tudok elkezdeni rendesen sírni? MIÉRT?
A KURVA ISTEN BASSZA MEG! MIÉRT?

ÉS MI EZ A MIÉRT? áááááááááááááááááááááááááááá. elmormolhatok egy halk segítséget... de nem sokra megyek vele... üvöltsem? fölösleges. jól esne. de mindenki beszólna utána. az meg nem éri meg. bár lehet, hogy "kiürítene", de csak egy kis időre...
na, majd meglássuk, ha L. + D. nem lesznek rám hatással, akkor aztán végképp kétségbe leszek esve... segítség. )': mért? mért? mért?

na, azt hiszem, most kiakadtam. és máris kicsit jobb... csak... ez olyan, hogy jobb lenne valaki másnak elmondani, sőt ami még jobb lenne: valaki vállára hajolni, és sírni. de úgy igazán, hogy a végén már fájjon a fejem, és ne kapjak levegőt. hiányzik egy őszinte sírás, nagyon. ez az igazság...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr231072785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása