jön, lát, győz, fut.

2009.03.19. 19:47 Wikky Wonka

He takes off his dress now, let me go, 'cos I just can't look, it's killing me and taking control... [csütörtök, később.]

talán egy mindent -és mindenkit- akaró dög vagyok, de nekem ez így sehogy sem jó... én sem tudom, mit akarok, és hogyan...
ideje lenne eldöntenem igaz? merthogy már vége... de így se jó... hiányzik... de elég durva elvállás volt... nem is a tettekben és a szavakban... hanem az arcában... -vigyorgott.
nem olyan "ha neked úgy jobb" mosoly volt, hanem inkább olyan "mostmiaf.sztkezdjekveled" féle bárgyú vigyor... megöleltem -de nem tetszett neki.
barátok maradunk -de így hogy? na, majd kiderül...
minden esetre nagyon sok köszönet mindenért Neki, azaz T.-nek, és még: D.-nek, L.-nek, M.-nek, Póninak, B.-nek, R.-nek, A.-nak, J.-nek, P.-nek, másik M.-nek. és ki tudja, talán ezzel még nincs vége?! semmi sem lezáratlan.! mert az élet egy nyitott könyv... maybe.
 

[Egyébként a címidézet: McFly - Mr. Brightside. ♥]
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr481012649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása