jön, lát, győz, fut.

2009.03.19. 17:07 Wikky Wonka

GRUND. ♥ [2009.03.19. csütörtök.]

Ismét Északon-Délen!
Ma elmentünk [L. és én] oda, ahol az AC és a közreműködők a klippet forgatták.
Bp., VIII. ker, Tömő u. 4-Grund játszótér. Bizony, az a Grund! A Pál utcai fiúkból. tisztára úgy van felújítva, mint amilyen akkor volt -gerendákból épült mászóka, és mivel őrzik, nincs összefirkálva -azt hiszem, szerelmes lettem abba a helybe! nagyon szép, jól kialakított, és... szóval nagyon jó! Rengeteg képet csináltunk, mindenhol, ahol Ők is jártak. Pár:
szóval így valahogy. (: iszonyatosan jó volt. aztán jött a sok kicsi, ránkszálltak, mondták, hogy milyen szépek vagyunk. $; aztán jött a tanárnéni, hogy hagyjanak minket békén... iszonyatosan vicces volt! :D azt hiszem, törzshelyemmé fog vállni ez a hely. $: [van ilyen mondat?...] szóval valami zseniálisan jó volt! (: ♥ köszönöm Lettinek, az Animal Cannibals-nak, és annak, aki építette. :D $: ♥♥

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr891012304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása