jön, lát, győz, fut.

2009.03.14. 11:55 Wikky Wonka

a párizsit a boltban... [2009.03.14. szombat. (: ]

"Szeljük az országot át, mint a boltban
a párizsit
.
Ha fellépünk egy színpadra,
a közönség már sikít.
Eckü E itt annyi parti, ahány történet."

Szóval tegnap: Astoria-Nemzeti Színház helyett Blaha emléktábla? sebaj! mert mi Waldorfosok vagyunk! ♥ Nomeg a Lánchíd és Gresham Palace. nem találjuk a mintát? nembaj, hogy épp kiszúrja a szemünk! És D.-vel rosszak vagyunk? száll föll mögöttem a füst? a fekete-fehér képen úgysem látszik! persze T. nem fogja megtudni... remélem. ha mégis... meg kell értse... én sem tiltok meg neki semmit... ja, és Copy Con? aszondod, ő a hátterem, a csengőhangom, az sms jelzőm, az ébresztőm, és még a telóm oldalára is rávan írva? és Á. (a másik... :D) hülyének néz... de már megszokta. hisz a koncerten is találkoztunk. mind a két emlegetett Á.-val. :D és majdnem elájultam, mikor megláttam Gábort a színpadon? meg lehet szokni... főleg tőlem. :P

mellesleg... "ti is észrevettétek, hogy az a csorda egy bölény volt, csak sokszor?" Macskafogó 2; és T. ♥ (: mais. (: és vizipipa. ♥ :D és Volt. vagy Legenda vagyok. nameg az a fránya Resident evil 5. már azzal álmodok... szörnyű!

na, most bulizzunk ezrekkel, feltartott kezekkel, időssel, gyerekkel, felajzott hölgyekkel! viszlátszia!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr941001540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása