jön, lát, győz, fut.

2009.07.11. 14:59 Wikky Wonka

savanyú, és unalmas. [090711szombat.]

juhúúúú. szeptembertől megint adják a Rómeó és Júliát az operettszínházban. [VI. kerület, Nagymező utca. az tudomholvan. (: ] és igen 'zapa'. ezt nyugodtan szabad célzásnak venni, hogy szeretném megnézni! Lehetőleg a Bereczkis, Dolhais változatot. [: nem muszáj eljönni velem, a lényeg, hogy éééén lássam. [: tudom, Te nem támogatod, hogy megnézzem. de most komolyan... hányszor hallottad a számból, hogy színházba akarok menni? kb. utoljára akkor, amikor a Dzsungel Könyvét néztük meg sokadszorra, és már Kától sem ilyedtem meg. [:
szóval?! [:

amúgy tegnap rájöttem, hogy fölösleges kiírni a dátumot, mert mellette úgy is írja, úgyhogy lehet, hogy ezentúl csak a napot fogom. :D ...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr191240440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zapa · http://szombathelyilakastulajtol.blogspot.com/ 2009.07.12. 11:45:16

az operettszinház mióta színház? pfff
a Rómeó és Júliától meg behányok....
na persze, aki elynnal írja, hogy ijedni...
egyáltalán, hányszor hallottad a számból, hogy színházba akarok menni? az én időmben még voltak jó darabok, de már a színház se a régi:)

úgyhogy beszéld meg anyáddal:P
süti beállítások módosítása