jön, lát, győz, fut.

2009.06.29. 23:11 Wikky Wonka

do you remember the time?... [090629. hétfő.]

enyém lett a legjobb angol. (Y) (: örülökneki nagyon. (: 86 %-os. (:

hajam meg be lett festve, ilyen vicces, angoltanár aszonta olyan mint a cirmoscica. :D

Kattints a képre a teljes mérethez!

persze ez élőben jobban látszik...

hm. Sztiv játékára válaszul feladtam neki egy "rejtvényt", ide is várom a megoldásokat, csak olvassátok el a játék lényegét: Will Smith és Eddie Murphy. (Y) (: hajrááá. (:

Rita mondta, hogy a sminken kívül lenne még egy fotózás is, ha tudok, menjek, metrókocsiban lesz. mindig is beakartam ülni egy metrókocsiba egyedül. és elvileg még lesz pár velem egy korú, vagy 1-2 évvel idősebb emberke.
Izgisnek találom ezt az egész szitut, úgyhogy mondtam, hogy persze, megyek. (: bár sosem akartam modellnek állni, és még most sem, egyszer kétszer simán belefér. (:

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr691216651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wikky Wonka 2009.06.30. 20:54:39

húha, látnál most, alufóliával... még a hábéót is fogom. (: alatta lapul a henna. (: na, egy hétre mész el, és már mik történnek? :D

Lakkfan Verus · http://lakkfan.blogspot.hu/ 2009.07.01. 23:24:52

kicsit messzebbről kellett volna fotózni :D akkor jobban látszana:)
süti beállítások módosítása