jön, lát, győz, fut.

2009.06.15. 21:20 Wikky Wonka

ott lakomázom, ahol lakom. a van! [2009.06.15. hétfő.]

Ginzeng: Távol-keleten fiatalítószerként használják, mind a mai napig! Erősítő hatását életelixírként kezelik. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy erősíti az immunrendszert és növeli a szexuális vágyat.
Gratulálok Gábor, ez is csak Te lehetsz! :D

igeeen.! 0: mondjuk 00:51-nél azt a csajt... akkoris, én jobban imádom, Laci is megmondta. (;

a számok, meg a milliárdok csak álmok. meg itt felhőkarcoló nincsen, de egy szinten túl már közösülések vannak a liftben!
meg amúgyis! énszerintem mindenki maradjon csöndbe, meritt úgyis csak nekem lehet igazam! :D

arany marlborot és springfield-et csak a sznobok vesznek. énszerintem. :D viszont a fajtiszta kutya elmegy. (: kompetenciák, konvergenciák. istenem. most komolyan. hallottatok már ilyen jó szöveget? :D [jó, persze Gáboron kívül... :D]

cahaaaa. szerdán este menő lesz. (H) sokmindenkiveeel. ^^ :3 Sünit búcsúztatjuk. ): hiányozni fog jövőre, most, hogy végre megszerettem. :P >o<

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr501187515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zapa · http://szombathelyilakastulajtol.blogspot.com/ 2009.06.19. 07:03:02

nem hablatyolunk ugye, hmm?helyesen: koMpetenciák

KOMPETENCIA (competence) :
arra való képesség, hogy az élet különböző szituációiban alkalmazni tudjuk tudásunkat, tapasztalatainkat, személyes adottságainkat.

A kompetencia 6 összetevője
ismeretek, tudás (knowledge)
készségek-jártasságok (skills)
személyes értékek (value)
attitüd (attitude)
személyiségvonások (character)
motivációk (motivation)

zapa · http://szombathelyilakastulajtol.blogspot.com/ 2009.06.19. 09:05:20

"Mondja, Vendelin fiam, volna odakünn a konyhán egy kis darab csontos, vagy csontnélküli marhahús? Nem bánom, ha bordás is, de a gerincet jobbat szeretem. De legnagyobb örömömre volna az a színhús, amelyet Pesten táfel-spitznek neveznek. Tudja, ezt enném én paradicsommártással, fiatalhagymával, amelyet minden jobb vendéglőben termesztenek a pincében. Ha a vendéglős ád magára valamit, van fiatalhagymája."
vagyishogy ez a video nem az a szint, amit egy blogger megengedhet magának, ha ád magára valamit
süti beállítások módosítása