jön, lát, győz, fut.

2009.03.18. 16:05 Wikky Wonka

túljelentkezés miatt a mennyeknek kapuja zárva... (U) [2009.03.18. szerda.]

holnap vége. talán viccesen hangzik, hogy így előre eldöntöttem, de muszáj. ez már nekem kellemetlen. kellemetlen? dehogy. ez annál rosszabb. rémes!
kár, hogy mindenki más tudja, rajta kívül... "aranyosak vagytok együtt" nos... az lehet; bár én már ezt is... kétlem?! ):
és biztos, hogy hiányozni fog, és rossz lesz látni folyamatosan, az összes szünetben, de nem tudok mit csinálni; ez így rosszab. ): [U]
lassan mennem kell angolra, de nem tudom hogy fogom bírni ilyen kedvvel, ráadásul ha még ma sem jön K... ): valakinek ki kell öntenem a szívemet... de kinek? aki pártatlan tud maradni ebben a helyzetben, és még senkitől, sehonnan egy hazugság sem jutott a fülébe? ):

istenem, és persze, hogy most kell sms-t írnia, hogy holnap ugye megyünk? és megírta, hogy hol van, de hogy nem iszik! de este fog... és áá... ez sehogy sem jó. komolyan másokat kérdezek meg, hogy mit gondolnak rólunk, amikor én vagyok az, aki lesz.rja mások véleményét? mi van velem? mit csinálok? kinek hazudok? magamnak, vagy másoknak? asszem, ez most kurvára nem jó. ):

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr961009994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása