jön, lát, győz, fut.

2009.09.04. 15:52 Wikky Wonka

all the days you spent with me, now seem so far away. [090903. csütörtök. + 04. péntek.]

90 napos diéta.
Ezen törjük a pici kobakunkat Rebekával. Mert hát egyikünknek se nagyon tetszik, hogy 63-64 kilósak vagyunk. Mert régen nem voltunk annyik, meg blablabla. Mittudomén. nemjönnek rám a gatyáim. Najó. Azért de. De akkor is sok az a 63.

a suli? jó. (: már amennyire jó lehet. :P új tanárok, új óra, infó, ma volt az első, hááát, mókás volt. [: word-öt tanuljuk használni. :D mókás. [: Zoli a tanár, fooorma, kérte, hogy tegezzük, mikor pont idéntől kell mindenkit magázni, merthogy ő még egyetemista, meg különbenis, és nagyon vicces volt. :D
és nagyon szeretem Martint, olyan jó végre megint minden nap látni. (: jó, persze, szünetben is sokat találkoztunk,de ez más. (:


mennyire jellemző, hogy nem publikálom a dolgokat...
egyébként, ma [péntek] szépen megégettem az ujjamat kémián... bunsen égő fölött melegítettünk timsó oldatot kristályosítás végett. elzártam az égőt, és errébb raktam a fém talpat. (: háááát, elég nagyon üvöltöttem. :D de máris vége az első hétnk, és eddig nem is olyan vészes. (: na, majd meglátjuk később. (: viszont most ennyi, még házit írok egy darabig, aztán utána iránysurány táncolni. (:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr731360158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása