jön, lát, győz, fut.

2009.08.30. 15:14 Wikky Wonka

back to school again. [090830. vasárnap.]

Hát, így igaz. Ismét az iskola, megint egy évvel öregebbek lettünk, de legalábbis az iskolában... már nem 9. osztály tábla van az ajtónk mellett, hanem 10. ühaaa. Naggyon vaggááány. (:
Lássuk csak: ugyebár, waldorfos létemre nem kell tankönyv osztásra mennem, majd évközben kajuk a füzeteket, könyveket. És, a tavalyról megmaradt üres vonalas füzeteimet fogom idén használni, legalább egy kicsit legyünk már környezetvédeők... Tollból is van bőven, Szombathelyről lettek menekítve, bár a fele nem fog, de azért jók ezek, lehet őket használni. :D Jön próbahétre egy srác. Kivételesen nem lány... bár, Ricsi se az volt, dehát, alig járt hozzánk... Bízom benne, hogy lesznek idén naaagy partik, és jó kis osztályközösség, ahonnan 1-2 embert kizárunk, mert szimplán nem illenek oda... Most leginkább egy élőlényre gondolok. Buzgómócsing.
Buli:

hidd el, a mamád meg fogja érteni!

és kevésbé leszünk éretlenek...

és még a kemény fiúknak is benő a feje lágya.

és remélem, hasonlóan színes társaság leszünk.

 utána néztem: angolra beiratkozni szeptember 8, 10, 11, és 15-én lehet, 15°°-18°°-ig. Hajrá! (; 21-től, és 28-tól kezdődnek tanfolyamok, ezek közül valamelyik az enyém lesz. (:
A tánc pénteken, azaz 4-én kezdődik. Arra is megyek, minden a megszokott kerékvágásban! (:

A kedvencem, az első részből, nem hagyhatom ki:


és a másik kedvenc, ez már tényleg az utolsó. :P [ez a szám ment a fejemben folyton, mikor Marokkóban voltunk... hogy mit fognak szólni csütörtökön... persze meg is volt rá az okom, hogy féljek... na mindegy. :D]

jejee, neten talált dolgok a tegnapról:

egyenlőre ennyit találtam. (:

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr341348612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zapa · http://szombathelyilakastulajtol.blogspot.com/ 2009.08.31. 21:45:19

"waldorfos létemre nem kell tankönyv"
ez pont azt jelenti, hogy a waldorfosoknak kell, csak neked nem
helyesen: W. lévén...

az egyenlőre még mindig eGYElőre, egyelőre:P
süti beállítások módosítása