jön, lát, győz, fut.

2009.08.27. 13:21 Wikky Wonka

up and down, back and forth. [090827. csütörtök.]

rájöttem, hogy tök otthonosan mozgok. A Copy Con és Michael Jackson videók témában. Egyszercsak szóba jött Gábor új cd-je, és azonnal mutattam a videót, amiben azt mondja, hogy nem mer hónapot mondani, de idén még kijön. elvileg... look:
jee. [:

aztán szóba jöttek Michael Jackson pepsi reklámjai, és a baleset, arról is egyből tudtam videót belinkelni, sőt, megosztottam az egyik személyes kedvenc reklámomat. illetve kettőt: I'll be there:
 

"Your pepsi generation [...] feel the pepsi way." ♥ //Billie Jean//:

hehh. :D itt még fiatal volt, és helyes, és... leginkább még élt. /: ): ♥

eztááán... lássuk csak. most Teháton linkeltem be egy videót, ami ugyan MCR, de azt hiszem, témába illett, vagy ha mégsem, akkor én témábaillővé tettem. :D és arról az MCR videóról ez jutott eszembe: Famous Last Words ofisöl vidijó.

ja, eszembe jutott még egy pepsi reklám:

hosszabb, és kicsit eltérő az előzőktől, de én imádom. van benne egy 'lájk Pán Péter'-es jelenet, a part four, the final - résznél, amikor repül. Ami azért fontos, mert az egyik kedvenc mesém, és Michael is imádta. Erre bizonyíték volt a nevörlendi gyűjteménye, amivel azóta nem tudom mi lett, de orizsdinál dizni(?) pánpéter kép és szobor gyűjteménye volt. (: akár vethetünk is rá egy pillantást: persze a valóságban Peternek, és Captain Hooknak egymással kellene kardoznia - a kiállítás rendezői kicsit átalakították... ja, mellesleg, még bizonyíték, hogy MJ is szerette ezt a mesét... nos, hogy saját otthonát NEVERLAND-nek hívta. Azaz Sohaország. Ami Pán Péter, és az elveszett fiúk otthona. Mi ez, ha nem fanatikusság? :D

Jeremy Sumpter as Peter Pan. Jason Isaacs as Mr. Darling, and  Jason Isaacs as Captain Hook. Ki gondolná, hogy ez a Jason Isaacs ugyan az a Jason Isaacs, aki a Harry Potterben. Mr. Malfoy-t, Draco Malfoy apját játssza?! O: És aki mellesleg 'zanya' egyik kedvence abban a filmsorozatban. Mármint a HP-ben. Mondjuk tény, ott igen jól néz ki, a Pán Péterben viszont nem nyerte el annyira tetszésemet... bár, Hook Kapitányként még egészen elmegy. (;  Visszavonom... egyáltalán nem néz ki jól, és még öreg is. O: szörnyűű. :D

Na, elég a képekből! ja, a legfonosabbat elfelejtettem [mondjuk még csak nem rég tudtam meg, hogy a végeredmény 3/3]:

EZÚTON GRATULÁLOK A PÓTVIZSGÁZÓNAK, aki átment, de legfőképpen: REBEKÁNAK(08,25), ZSUNAK(08,26), DANINAK(08,27)!! [: hármuknak szurkoltam a legjobban, és mindhárman átmentek. [: gratuu. ♥

jáá. ma osztályterem festés fél négytől. azok az ötletek az Iker Józsitól, meg Bettitől, meg Marintól, hogy mit ne fessünk, és mit fessünk, hát gratulálok. :D
és előtte még Rebeka levágja a hajamat, menőő lesz. [: és vicces, nem láttam évzáró óta, be nem fog állni a szánk. (: :D csak mondjuk ha már jönne az jó lenne, mert különben igyekeznünk kell majd. :D na. akkor mára ennyi, este/holnap publikálom a levágott hajamat. :P gúdbáj. [:

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mydreamscometrue.blog.hu/api/trackback/id/tr271341830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zapa · http://szombathelyilakastulajtol.blogspot.com/ 2009.08.27. 14:03:05

jaja, zanyának csupa ilyen kedvenc pasija van, imággya ezeket a hideg, acélkék szemeket, ölöndölön, dévidbówli, ilyesmi, na meg aza iszonyat rusnya S. családot, a Donald meg a Kiefer, rémrondák!
mitmongyak, szépségemmel kilógok a sorból rendesen (dehátugye mindig minden sorból kilógok rendesen, ez a probléma nálam genetikusan van)

zapa · http://szombathelyilakastulajtol.blogspot.com/ 2009.08.27. 15:13:54

"valóságban Peternek, és Captain Hooknak egymással kellene kardoznia"
milyen valóságban, hehehe
erre mondja Dr. Thornton Poole 2.33nál, hogy ez egy oximoron!
www.youtube.com/watch?v=DBU9gQUWM44&feature=related
süti beállítások módosítása